Projecten


Vrijstaande overkapping geplaatst met glazen schuifwanden van 3 en 5 meter lang. Er is gekozen voor een opbouw van larix hout en de vloer aan de binnenzijde van robuust steigerhout. Het afstapje aan de buitenzijde is gemaakt van hardhouten brugdekdelen. Deze familie is klaar voor een heerlijke zomer, maar kan […]

Overkapping KollumAchter de woning een L vormige overkapping geplaatst. Hierin ook 2 lichtkoepels verwerkt. Dit alles in de stijl van de woning.  

Overkapping met lichtkoepels


Deze tuin kreeg een geheel nieuwe uitstraling met deze overkapping. Ook plaatsten we een tuinhuis en legden een terras aan.  

Tuinhuis, overkapping en terras


Het dak van deze schuur (gelegen op het zuidwesten) heb ik voorzien van 12 zonnepanelen en aangesloten op het elektriciteitsnet, Dit in samenwerking met een elektricien.  

Zonnepanelen installerenIn de zomer van 2015 renoveerde ik in Aduard een woonkamer en kantoor tot een moderne, lichte woonkeuken. Oude elementen, zoals de schuifdeuren, kregen een nieuwe bestemming.   Na de verbouwing   Tijdens de verbouwing

Renovatie woonkeuken


Bij deze badkamer een gehele renovatie gedaan. Alle oude tegels verwijderd en leidingwerk vervangen. Geheel voorzien van nieuw tegelwerk op zowel wand als vloer. De waskom is op een antiek kastje gemonteerd voor een luxe uitstraling. De speciale inbouwkraan is helemaal weggewerkt in de muur.

Badkamer renovatie Groningen


Rondom een prachtige boerderij een statig hekwerk geplaatst. Het hekwerk is  bij de oprit bevestigd aan nieuw gemetselde pilaren.

Plaatsen hekwerkHet dak van deze boerderij moest geheel vernieuwd worden. Een leuke renovatieklus. We zijn begonnen met het verwijderen van de oude pannen, waarna het gehele dak uitgevlakt kon worden. Waar nodig zijn de slechte daksporen vervangen voor nieuwe.. Het gehele dak is voorzien van dampdoorlatend en vochtwerend doek. Hierop zijn de nieuwe panlatten bevestigd […]

Dakrenovatie schuur boerderij


In Leek een badkamer gerenoveerd op de bovenverdieping. Eerst heb ik de oude tegels verwijderd en het oude leidingwerk, waarna het opbouwen weer kon beginnen. Nieuw leidingwerk en nieuwe tegels. Er is gekozen voor halfsteens verband op de wanden. Achter het badkamermeubel stroken in wildverband.  

Badkamer Leek


In Briltil een nieuwe badkamer gerealiseerd in de oude bijkeuken. Het is voorzien van een glazen douchewand, badkamermeubel en een vrijstaand bad. Het bad heeft een vrijstaande kraan. Het leidingwerk hiervan komt uit de vloer. Overig leidingwerk is weggewerkt achter de tegels. Er is gekozen voor 30×60 cm wandtegels en […]

Badkamer Briltil
De Held, Groningen, is weer een paar gloednieuwe appartementen rijker. Een voormalige school werd omgebouwd tot drie woonunits voor starters of studenten.  

Realisatie appartementen